Fantasiapelit



Fantasiapelit suosittelee


Fantasiapelit lyhyesti

Fantasiapelit on pelien ja sarjakuvien erikoisliike. Noppia olemme heitelleet tositarkoituksella jo vuodesta 1985.

Tuomme maahan lautapelejä, roolipelejä, korttipelejä, miniatyyripelejä, sarjakuvia (länsimaista sekä mangaa), kirjoja ja oheistuotteita & tarvikkeita pelaajille ja peli-, sarjakuva-, elokuva- ynnä muille harrastajille.

Me myymme fantasiaa, science fictionia, kauhua, historiallisia, moderneja ja futuristisia elämyksiä ja miltei kaikkea mitä mielikuvituksesi lisäksi tarvitset muuttaaksesi arjen seikkailuksi ja sadepäivän nautinnoksi!

Näillä sivuilla toimivasta verkkokaupastamme saat tilattua valikoimamme tuotteet joko postitse kotiin tai noudettavaksi liikkeistämme. Myymälöissämme tuotteet ovat saman hintaisia kuin nettikaupassa, mutta valikoima vaihtelee liikekohtaisesti. Katso yhteystiedot ja aukioloajat alla olevista linkeistä ja tule käymään!

Postimyynnistä ja tilauksestasi voit tarvittaessa kysyä lisää osoitteesta: postimyynti@fantasiapelit.com tai puhelimitse 010 583 1119 (0.084 e/min, 9-16 ma-pe). Laajimmat aukioloajat yleiseen asiakaspalveluun ovat Helsingin liikkeessä, jonne yhteystiedot puhelinnumeroineen infossa: Info Helsinki



Paytrail

Uutuuksia