TUOTTEET
AJANKOHTAISTA
INFO
 
 
 
 
 
 

 Madeira
 
Madeira on helpohko ja hauska seikkailuhenkinen peli koko perheelle tai aikuisporukalle. Pelaajat rantautuvat Madeiran saarelle nähden aluksi vain rannikon hyvät asutuspaikat. Paikkohin on valmiiksi merkitty, minkälaisen rakennuksen pelaaja voi niihin halutessaan rakentaa. Kun rantaviiva on asutettu, selviävät myös saaren keskiosan rakentamismahdollisuudet pala palalta.

Pelin alussa kukin pelaaja saa kaksi satunnaista pisteytyskorttia. Tämän jälkeen pelaajat valitsevat yhden neljästä, hiukan toisistaan poikkeavista toimintapakoista. Pakat sisältävät kaikki kortteja rannikon, sisämaan, ja vulkaanisen huipun asuttamiseen, mutta pakkojen painotus eri alueille vaihtelee. Mikäli käteen osuu esimerkiksi rannikkorakennuksia pisteyttävä kortti, voi olla hyvä valita myös rannikoiden asuttamiseen painottuva toimintakorttipakka; ellei toinen pelaaja sitten ehdi valita sitä ennen.

Omalla vuorollaan pelaaja voi valita vapaasti, minkä kortin hän haluaa pelata; jonkin toimintakorteista asuttaakseen uusia alueita, tai pisteytyskortin. Pelatessaan toimintokortin, rajoituksena on että seuraavan rakennuksen pitää olla tie- tai jokiyhteyden päässä pelaajan aiemmin rakennetuista rakennuksista (rannikkorakennuksia voi toki tehdä kaikkiin vapaisiin paikkoihin). Pisteytyskorttien pieni riesa taas on se, että niistä saavat pisteitä kaikki pelaajat, jotka täyttävät kortin ehdot.

Kun kaikki pelaajat ovat pelanneet kaikki korttinsa, seuraa pelin ehkä erikoisin asia. Koko lauta tyhjennetään rakennuksista, ja kukin pelaaja saa yhden uuden satunnaisen pisteytyskortin. Tämän jälkeen pelaajat valitsevat toimintapakat uudelleen, aloittaen vähiten pisteitä keränneistä. Ensimmäisen kierroksen pisteytyskortit tulevat pakkojen mukana. Kaikkien valittua uudet pakkansa, kukin poistaa vielä salaisesti yhden kolmesta pistetyskortista. Tämän jälkeen alkaa pelin toinen kierros sillä erotuksella, että kaikki asutuspaikat ovat näkyvillä, pelaajilla on hiukan tietoa siitä mitä pisteytyksiä voi mahdollisesti olla tulossa ja pelaajilla on tietysti ensimmäisen kierroksen pisteet pohjalla. Iso yllätys ei liene, että eniten pisteitä kerännyt voittaa.

Madeira on aina erilainen pelikokemus. Vaihtelevat pistetyskortit, asutuspaikkavalikoiman osittainen vaihtuvuus sekä paikkojen aina vaihtuvat sijainnit takaavat että jokainen peli on aika erilainen. Joskus parhaat paikat löytyvät joilta, joskus muualta. Vaihtelevuus yhdistettynä Michael Menzelin loistavaan taiteeseen tekee pelistä mukavaa pelattaavaa pitkäksi aikaa.

Pelin sisältö:
pelilauta
28 toimtakorttia
16 pistetyskorttia
76 asutuslaattaa
pussillinen puuosia
ohjevihko
4 yhteenvetolappua pistetyskorteita
viivakoodi 6430018272139


 
nimiMadeiravalmistajaLautapelit
luokkalautapeli/seurapelipakkauslaatikko
saatavuusheti (ohje)kuvaus2-4 pelaajalle, ikäsuositus 8+, peliaika 45 min.
tyyppipelikielisuomeksi
tullut fantasiapeleihin2012-08-03euro35.00
Klarna
Kaikki ostokset samalle kuukausilaskulle. Voit maksaa erissä alkaen 2.1 EUR/kk
  Summittainen saatavuus liikkeissä. Muistathan että voit varmistaa saatavuuden noutotilaamalla tuotteen.
Helsinki: + Jkl: + Joensuu: - Kuopio: - Oulu: - Tampere: + Turku: +
All images, product descriptions and logos are presented for descriptive purposes only. ®, TM and/or © by the manufacturer. No challenge to any intellectual properties is intended.
KORI tyhjä
 
Keltia RPG Core Rulebook (HC)
Keltia RPG Core Rulebook (HC)
Pandora Hearts: Caucus Race Novel 1
Pandora Hearts: Caucus Race Novel 1
S.H.I.E.L.D. 1: Perfect Bullets
S.H.I.E.L.D. 1: Perfect Bullets
HAE UUTUUKSIA
 

LIIKKEET

Helsinki
Joensuu
Jyväskylä
Kuopio
Oulu
Tampere
Turku

TILAAMISESTA

Maksu, toimitus ja yleistä
UKK
Henkilötietoturva
Ostoskoriin

INFO
Y-tunnus: 0604011-8
Yhteystiedot
Yritys
Linkit
Palaute